您现在的位置:首页 > 学院概况 > 城市艺术学院
城市艺术学院
    城市艺术学院其前身为吉林艺术学院成人教育学院,经过20年的办学实践,办学模式与学历层次逐步完善,办学格局日趋合理,形成了具有鲜明艺术特色,适应社会需求和符合时代发展的艺术教育办学模式。
    学院现有成人高等教育本、专科,自学考试本、专科,本科二学历教育及普通高等教育专科等办学格局。
    学院普通高等教育专科设有音乐表演、主持与播音、艺术设计、影视动画专业。

School of Urban Arts

The predecessor of the School of Urban Arts is known as the School of Adult Education in Jilin College of the Arts. With its gradually perfected educational model and educational level as well as the increasingly improved schooling framework of twenty years, the School, based on the social needs, has developed into an academy with its own distinctive artistic features in school-running.
    Running structure of the School is composed of undergraduate study and vocational school for adult higher education, self-taught examination for undergraduate study and vocational school, secondary diplomas education, regular higher education college for professional training and so on.
    Regular higher education vocational school consists of four majors, namely, Music Performance, Broadcasting and Hosting, Art Designing as well as Film and Television Animation.