您现在的位置:首页 > 学院概况 > 文化艺术管理学院
文化艺术管理学院
    文化艺术管理学院是吉林艺术学院新组建的教学实体,2007年开始招生。
    学院设有文化艺术管理、会展策划与管理两个专业方向,均为吉林省首批开办的本科专业。
    学院是在我国文化艺术事业、文化产业和文化市场大繁荣、大发展的形势下,在高级专门管理人员严重缺乏的文化人才市场需求中应运而生的。

School of Cultural art Management Insitute

Starting enrollment in the year of 2007, the Cultural Art Management Institute is a newly established institution of Jilin College of the Arts.
    There are two majors---Cultural Art Management and Exhibition Planning and Management, both of which are among the first established undergraduate majors in Jilin Province.
    Under the great prosperity and improvement of the cultural and art cause, cultural industry and cultural market in China, the Institute was emerged to fill the inadequacy of the specialized senior management in the cultural personnel market.