您现在的位置:首页 > 学院概况 > 艺术教育学院
艺术教育学院
    艺术教育学院的前身是音乐学院音乐教育专业、美术学院美术教育专业和现代艺术学院音乐系、美术系。是吉林艺术学院为适应社会对艺术教育人才的需求,调整办学格局而专门建立的以培养专业艺术教育人才为主要任务的基层教学单位。
    学院设有音乐系、美术系。现有音乐、美术在职教师70余人,拥有标准化文化教室、语音室、多媒体教室、网络专用教室、计算机房、美术专业教室、形体教室、琴房、多功能厅、图书馆等现代化教学设备。

School of Art Education

The predecessors of the Arts Educational School are the Music Education in School of Music, the Art Education in School of Fine Arts and Department of Music as well as Department of Arts in the School of Modern Arts. In order to meet the social needs of talents on art education and adjust the schooling structure, the School, as one of the institutions at the basic level, was specially set up with training talents on art education as its major goal.
    Department of Music and Department of Art are the two specialties in the School. It is equipped with over 70 full-time teachers and standardized modern teaching facilities such as Culture Lounges, Sound Labs, Multimedia Classrooms, Special Classrooms for Network, Computer Laboratories, Fine Art Rooms, Physical Building Rooms, Piano Rooms, Multifunctional Hall and Library.